AlgemeenAchtergrond

Stem nu voor de stoereboerenkalender!

Eindelijk, eindelijk. Het is zover! Het echte werk is begonnen. Iedereen kan vanaf nu stemmen welke boeren er straks op de stoereboerenkalender komen.

De afgelopen 4 weken heeft iedereen stukje bij beetje kennis kunnen maken met de deelnemers. Maar het waren er 15 en een kalender heeft maar 12 maanden. Je zou willen dat het anders was.

Kortom: drie boeren kunnen helaas niet mee. Ze zijn wél mooi en stoer, anders waren ze niet eens door de voorrondes gekomen. Maar wie komt nu wel op de kalender en wie net niet? Ik ben blij dat ik dat niet zelf hoef te bepalen. Ik zou het namelijk niet weten. Misschien dat ik met veel pijn en moeite een persoonlijke top drie zou kunnen samenstellen, maar dan… Dan wordt het toch heel erg moeilijk.

Maar gelukkig hoef ik dat niet zelf te bepalen. U als kijker kunt dat doen. Door te stemmen op de boeren die u straks op de stoereboerenkalender wilt hebben. En zoals dat gaat: de meeste stemmen gelden. Ik ben benieuwd en dat zijn de boeren ook. Eén ding weet ik zeker: als ie af is, ga ik hem niet op de wc hangen. Op zich een mooie plek, want waar heb je anders de tijd om een en ander eens goed te bekijken? Maar zelf hang ik hem thuis op mijn werkkamer. Want kijken naar mooie boeren, valt voor mij onder werk. Ja, het is afzien, redacteur zijn bij Boerderij.

« vorige | volgende »

Beheer
WP Admin