Partner
Foto: TPI-Polytechniek AlgemeenPartner

Perfecte ventilatiecontrole: van minimum- tot maximumcapaciteit

In een wereld waar het beheersen van de lucht in de stal steeds belangrijker wordt, introduceert TPI-Polytechniek een innovatieve ventilatie-inlaat, ontworpen om de luchtstroom in de stal te optimaliseren.

VUELA is uitgerust met een V-vormige binnenklep die lucht onder alle omstandigheden optimaal geleidt. Deze unieke vorm zorgt ervoor dat luchtstromen diep in de stal doordringen, wat zorgt voor een gelijkmatige en effectieve verdeling van koele lucht. In vergelijking met traditionele systemen springt de prestatie van VUELA er echt uit. Het is een grote stap voorwaarts in het beheren van binnenklimaten.

Lange levensduur

VUELA is uitgerust met de nieuwste accessoires en afdichtingen, inclusief een nieuwe katrolunit gemaakt van duurzaam ABS. Dat maakt het systeem bestand tegen chemische en hogedruk reiniging, terwijl het ook gemakkelijk te onderhouden en te monteren is.

VUELA vervangt 145-VFG moeiteloos

VUELA is specifiek ontworpen om gemakkelijk de 145-VFG te vervangen, waardoor de overgang naar efficiëntere ventilatie moeiteloos verloopt. Zonder de noodzaak voor uitgebreide aanpassingen of grote investeringen, biedt VUELA een perfecte vooruitgang in de klimaatbeheersing van de stal.

Beheer
WP Admin