Premium
Foto: Henk Riswick RundveeNieuws

Natuur- en milieuorganisaties willen tax op vlees en zuivel

Reacties

  1. De dictatoriale organisaties weten zelf niet eens wat hun organisatie behoord te doen. Het woord ‘beheren’ begrijpen ze al niet. Laat staan dat je dan een ander wil verplichten om vega te worden. Want dát is de agenda hierachter. Links doordram geneuzel!

  2. Kenmerkend hoe linkse ngo’s omgaan met de mensheid, eigen gedachtenkronkels verplicht op willen leggen aan de bevolking. Asociaal beleid om de groep mensen die het financieel al moeilijk hebben nog meer te tarten.

  3. De gewone man mag geen vlees en zuivel meer eten. Dat moet duurder worden alsof het leven voor die mensen al niet duur genoeg is. Even afwachten hoe de linkse partijen daarover denken. Ook de gewone man gaat straks naar omzigt en bbb. Die krijgen zo wel heel makkelijk nieuwe stemmers.

    1. Weer moet Jan Modaal op de knieeen nu in de supermarkt om de goedkoopste producten onderaan uit het schap te kunnen pakken terwijl de linkse elite ,die meestal ook nog betaald worden met overheidsgeld, hun gelijk over de rug van hard werkende mensen proberen te halen en daarmee een niet werkend systeem van een neo communistische staat die alles van boven opgelegde regels in de benen helpt

    1. Jan de door jouw voorgestelde belasting is er al. Helaas is het een negtieve belasting .Als het boeren betreft noemen deze mensen dat (ongepaste) subsidie

Beheer
WP Admin