Woensdag 27 maart is de uitreiking van Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2024 te volgen via een livestream, vanaf 19.45 uur. - Afbeelding: Boerderij AlgemeenNieuws

Livestream Agrarisch Ondernemer van het Jaar

Wie wordt de Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2024? Vanavond is de uitreiking vanaf 20.00 uur te volgen via de livestream.


Op woensdagavond 27 maart wordt voor de 28e keer de prijs Agrarisch Ondernemer van het Jaar uitgereikt. Deze onderscheiding, de meest prestigieuze in de agrarische sector, erkent de innovatie en ondernemerschap van boerenbedrijven in Nederland.

Dit jaar zijn de genomineerden voor Agrarisch Ondernemer van het Jaar:

Deze bedrijven strijden niet alleen om de hoofdprijs, maar ook om de publieksprijs, waarbij een geldbedrag van €2.500 te winnen valt. Het publiek kon tot en met 26 maart een stem uitbrengen op de favoriete kandidaat.

Beste Food en Agri Start-up

Naast de hoofdprijs wordt dit jaar voor de tweede keer ook de prijs voor de Beste Food en Agri Start-up uitgereikt. De genomineerden voor deze categorie zijn:

  • Health Food Wall
  • No Travelling Milkman
  • Traboytx

Boerderij, Food&Agribusiness, Groenten&Fruit en Pluimveehouderij gaan in de verkiezing van Agrarisch Ondernemer van het jaar op zoek naar de beste agrarisch ondernemer: de meest prestigieuze ondernemersprijs in de agrarische sector.

Beheer
WP Admin