Premium
‘Zet je stal vol', wordt al gepleit, maar wat speelt er nu op het gebied van latente ruimte? - Foto: Ronald Hissink AlgemeenAchtergrond

Latente ruimte weer gloeiend heet

Reacties

 1. @Hakkert. Het gaat bij de overheid niet om wat er daadwerkelijk wel of niet wordt uitgstoten, maar om de op mogelijke maximale uitstoot die toegestaan is volgens de vergunningen. Dus de papieren werkelijkheid. Stoot je dus minder uit dan heb je nog een voorraad uitstootrechten en daar wil de minister niet aankomen. Maar ik denk dat de politieke fanaten in de Tweede en Eerste Kamer er alles aan gelegen is om dit tegen bedrag NUL in te vorderen en daarna voor dit bedrag de bouw van woningwet Woningen vlot te trekken in de grote steden, daar is immers de minste natuur en doet deze uitstoo geen kwaad.

  1. geen kwaad? heb ik mijn bedenkingen. Kwaad is al dat ammoniak ingeruild wordt voor nox, daar groeit niks van en gaat elke plant van dood bij teveel. En dan kunnen we ook kijken naar verschillende steden op de wereld waar het elke dag mistig is. Het platteland is het gezondst om te wonen, maar dat begrijpen ze niet in den haag.

 2. Gewoon netjes op geld zetten en zaken doen
  Oppakken en aan pakken.
  Zien wat er dan uit de markt komt
  Desnoods via tender systeem.

 3. Gewoon via veehandelaar een dotje slachtvee een week op naam nemen. Notaris vragen of hij een papiertje tekent met het aantal vee aanwezig.

  1. kom je meteen in de problemen met je gezondheidsstatus. Ben er vorig jaar mee bezig geweest, maar is voor mij geen optie. En een dotje is voor mij 90 koeien, dus ook niet 123 geregeld.

 4. Klets verhaal want latende ruim stoot niks uit dus afpakken leidt niet tot daling net zo min als opkoop voor huizenbouw een maal gebouwd gaan zes mensen net zo veel uitstoten als een koe tel uit je winst

Beheer
WP Admin