Premium
D66’er Tjeerd de Groot werd tijdens het stikstofdebat scherp ondervraagd over de kritiek van Lindeboom op de stikstofberekeningen. - Foto: ANP AlgemeenAchtergrond

De D66-hoogleraar en het chocoladevlokkenmodel

Reacties

    1. Lineboom zal gezien zijn gedachten over Stikstof en Boeren niet als eerste mogen aanschuiven bij OP1 zijn kansen liggen beter bij ON tussen de middag, Een ding is in dit debat wel duidelijk geworden Politici schermen met uitspraken van de Wetenschap als het hen uitkomt en andere wetenschappers worden niet gehoord en weg gezet. M.a.w. de politiek doet zijn werk als een soort Dictator van de gehersenspoelde meerderheid. ik zie weinig verschil meer met de werkwijze van de dictators waar onze politicie zich aan ergeren.

  1. Zijn ze sossial bij D66 om op vrijdag 16 uur zo n mededeling te doe waar veel boeren gezinnen geen perspectief meer zien, de kamerleden hebben wekend en wij moeten werken om de dieren te verzorgen en om deze mede deling te verwerken.

  2. Boeren moeten massaal lid worden van d66. Als ze merken dat ze de meerderheid van de vergadering hebben, kunnen ze de macht overnemen. D66 kunnen boeren niet weigeren om lid te worden. Stem je de groot naar een onverkiesbare plaats.

Beheer
WP Admin