Premium
Caroline van der Plas (BBB) in gesprek met journalisten na de presentatie van het hoofdlijnenakkoord, vorige week. – Foto: ANP AlgemeenColumn

‘Blijven BBB-stemmers blij?’

Reacties

 1. Het hoofdlijnenakkoord bevat de woorden: “Hoop, lef en trots “
  Welke van deze drie woorden zou vergaderboer toepasselijk vinden op zijn column?

  De BBB zet zich al drie jaar onder geweldige leiding van mevrouw van der Plas in voor een beter Nederland. Daar kan de BBB stemmer trots op zijn.
  Het geeft hoop. Hoop op een betere toekomst. En daar is lef voor nodig en mensen die de schouders eronder willen zetten.
  Gelukkig heeft de BBB meerdere mensen gevonden, naast Caroline, die gaan proberen Nederland weer een mooi land te maken.
  Elke Nederlander mag zijn eigen keuze maken om aan te haken of een zeurende column te schrijven.

  Wat de resultaten van de inspanningen van de nieuwe coalitie gaan worden weten we nog niet. Wel weten we dat we verlost zijn van 13 jaar wanbeleid onder leiding van een premier met een zeer slecht geheugen die iig niet vergat om sms’jes te verwijderen.

  Inhoudelijk is er ook het een en ander aan te merken op de geschreven tekst. Dat ga ik niet doen: laat vergaderboer zelf maar de benodigde kennis vergaren over de aanwijzing van gebieden.

 2. We hebben in Den Haag een bruggenhoofd weten te creëren. Dit zal nog zwaar verdedigd moeten worden. Tegelijkertijd gaan we nu ook de aandacht naar Brussel verplaatsen, zodat ook daar de fictie door de realiteit wordt verdreven.

Beheer
WP Admin