In de Agro Tyre Pressure app voer je het bandenmerk, de lading, de snelheid en de bandenmaat in. Vervolgens berekent de app op basis van de ingevoerde gegevens de juiste bandenspanning. - Foto: Roel Dijkstra/Misset MechanisatieNieuws

Agro Tyre Pressure app geeft juiste bandenspanning weer

Verschillende bandenfabrikanten introduceren gezamenlijk de Agro Tyre Pressure app. Aan de hand van ingevoerde gegevens berekent de applicatie de bandenspanning tijdens verschillende omstandigheden.

De app combineert databases van meerdere bandenfabrikanten. Gegevens over bandendruk, belasting van de band en snelheidstabellen bieden houvast bij het bepalen van de bandenspanning tijdens werkzaamheden in het veld en rijden op de weg.

Juiste bandenspanning

In de applicatie voer je het bandenmerk, de lading, de snelheid en de bandenmaat in. Aan de hand van de ingevoerde gegevens in de database berekent de app vervolgens de correcte bandenspanning. In de app zijn de merken Bridgestone, Continental, Michelin, Mitas, Nokian, Taurus, Trelleborg, Vredestein, Cultor, Firestone, Kleber en Maximo te vinden.

Gratis app

De gratis app is te downloaden via iOs en Android in het Engels, Frans, Duits en Pools.

Lees alles over banden in het gratis TREKKER E-magCM-Block Knop

LEES MEER ARTIKELEN OVER BODEMGEZONDHEID, ZOALS HET LAATSTE NIEUWS, ACHTERGRONDEN EN VIDEO'S.

Nieuwsbrief akkerbouw

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen akkerbouw.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beheer
WP Admin