AlgemeenNieuws

Yvon Jaspers tekent contract met ForFarmers

Lochem – Yvon Jaspers en ForFarmers Nederland gaan het aankomend jaar samenwerken.

Het doel van deze samenwerking is de boerentrots te versterken. De overtuiging van zowel ForFarmers als Yvon is dat boeren trots mogen zijn op hun bedrijf én op de mooie sector waarin ze werken. De samenwerking met Yvon maakt deel uit van de campagne ‘Proud to be a Farmer’.

Jaspers zal voor internet korte video’s en columns maken en een inhoudelijke bijdrage leveren aan evenementen van ForFarmers.

Yvon Jaspers: “In 2014 trad ik op voor een ledenbijeenkomst van FromFarmers in Markelo. Ik was geraakt door de betrokkenheid van de boeren bij FromFarmers én ForFarmers en het gevoel van trots wat er in en over de sector heerst. Dat mag best meer uitgedragen worden en daar kan ik ze bij helpen. Boeren beoefenen een geweldig vak!”

Jan Potijk, directeur ForFarmers Nederland noemt de samenwerking met Jaspers uniek. “Wij zijn ervan overtuigd dat zij als geen ander de boerentrots naar boven kan halen. We werken in een geweldige sector die bovendien een zeer positieve bijdrage aan de Nederlandse economie levert. We laten het met zijn allen echter niet genoeg zien.”

Beheer
WP Admin