Partner
De Landbouwvakdagen worden gehouden op 4, 5 en 6 juni. – Foto: CNO Expo AlgemeenPartner

Bezoek de Landbouwvakdagen West-Nederland van 4 t/m 6 juni

Stap uit de dagelijkse sleur van het boerenleven en laat je inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en mogelijkheden in de agrarische sector. Van 4 tot en met 6 juni wordt Middenbeemster het epicentrum van innovatie en vooruitgang tijdens de Landbouwvakdagen West-Nederland. Dit is dé plek waar boeren samenkomen, ideeën uitwisselen en de toekomst van de landbouw vormgeven.

De Landbouwvakdagen West-Nederland openen hun deuren op dinsdag 4 juni 2024 in een grote tent en op een groot buitenterrein bij Maatschap Helder, Hobrederweg 41 in Middenbeemster. Wat kun je verwachten op deze bruisende vakbeurs? Een uitgebreid scala aan exposanten die de nieuwste landbouwmechanisatie, innovatieve melktechniek, hoogwaardig voer, duurzame energieoplossingen en vernieuwende stalbouw presenteren. Maar dat is nog niet alles! Naast het ontdekken van baanbrekende technologieën kun je ook genieten van heerlijke catering en een gezellige sfeer die de Landbouwvakdagen kenmerkt.

Inspirerende start

Maar wat deze editie van de Landbouwvakdagen West-Nederland extra bijzonder maakt, is de indrukwekkende openingsceremonie op dinsdag 4 juni 15:00. We zijn vereerd om Jelle Beemsterboer, gedeputeerde voor de BBB van de provincie Noord-Holland, en Jerry Griep, algemeen directeur van CONO Kaasmakers, te mogen verwelkomen. CONO nodigt zelfs al haar leden uit om deze feestelijke opening bij te wonen. Het belooft een inspirerende start te worden van een evenement vol kansen en mogelijkheden.

Dus, beste boeren, zet 4 tot en met 6 juni in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op de Landbouwvakdagen West-Nederland. Kom samen, leer, innoveer en creëer de toekomst van de landbouw. We zien je daar!

Praktische informatie

Datum: dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 juni 2024
Tijd: 13:00 – 21:30 uur
Locatie: grote tent en buitenterrein, Hobrederweg 41, Middenbeemster

Op onze website kun je tickets bestellen waarmee je met korting de beurs kunt bezoeken. Kosten: €10,- (kaartje aan de kassa €12,50). Bestel je tickets hier.

Bezoek onze website voor meer informatie over de Landbouwvakdagen West-Nederland.

Beheer
WP Admin