MechanisatieAchtergrond

Win een trekker-restauratie ter waarde van €10.000

TREKKER, het grootste landbouwmechanisatievakblad van Nederland, viert haar jaar 25-jarig bestaan met een spectaculaire actie: maak kans op een gratis professionele opknapbeurt van uw oude Fendt-trekker tot een bedrag van €10.000. Meld je snel aan, want de inschrijving sluit op 18 november.

Fendt was 25 jaar geleden de eerste fabrikant die het aandurfde om te adverteren in het kritische magazine TREKKER. Ook toen al was het Duitse merk het populairst onder boeren en loonwerkers. Er rijden dan ook nog steeds veel exemplaren rond uit die begintijd van TREKKER. Een goede reden voor TREKKER-magazine om, samen met Fendt-importeur De Vor, een speciale actie op te zetten voor liefhebbers van alle Fendt-modellen uit de jaren zeventig en tachtig.

Als u wilt weten hoe u voor deze interessante prijs in aanmerking kunt komen, ga dan naar www.trekker25jaar.nl.

In onder meer TREKKER van 29 november 2013 én via www.trekker25jaar.nl worden vijf genomineerden bekendgemaakt.

De bezoekers van www.trekker25jaar.nl kunnen vervolgens tot 11 december stemmen op de genomineerden. De kandidaat met de meeste stemmen wint de prijs. De bekendmaking is tijdens de Wintershow van Fendt-importeur De Vor in Achterveld (Utr.) op 27, 28 en 30 december 2013.

 

[([002_boerderij-image-1399237.jpeg]:inzetmiddel)]

In aanmerking voor de gratis restauratie komen alle Fendt-modellen uit de jaren zeventig en tachtig, in eigendom of eentje die u op het oog heeft bij een Fendt-dealer.

Beheer
WP Admin