AlgemeenAchtergrond

Van mij word je dit keer niet wijzer

Hopelijk hebben de andere deelnemers meer succes met de opdracht om een Amerikaan te inverviewen dan ik had. Ik ben niet verder gekomen dan de naam van een Amerikaanse aardappelteler, John Meyer , wiens vader half Iers is.
Deze naam heb ik van Melanie Wickham, Excutive Secretary, van de Empire state Potato Growers Inc. in Stanley in de staat New York.
Van haar heb ik het dan wel het emailadres van deze Mr. Meyer gekregen, maar na talloze emails naar hem en emails en telefoontjes heb ik nog geen respons…

Het begon maandag morgen met een frisse start: bellen naar verschillende kennissen in Nederland. Toen maar via Google gezocht en wat adressen gebeld (onder meer de Nederlandse Akkerbouw Vakbond, Universiteit Wageningen, Piet Berkhout van van Bakel o.g diverse telefoontjes naar mensen die ik via internet in Amerika vond.

Van de diverse mailtjes naar instanties als de Potato Growers kreeg ik meestal nul op het request. Alleen van Melanie Wickham kreeg ik dus respons.
Intussen heb ik wel heel de geschiedenis geleerd over wat er tussen 1845 en 1847 gebeurde in Ierland, maar dat was de opdracht niet.
Ik ben benieuwd hoe de anderen het ervanaf hebben gebracht, van mij worden jullie niet wijzer.

Beheer
WP Admin