AlgemeenAchtergrond

Opening Keukenhof

Betinna Wulff, echtgenote van de Duitse bondspresident Christian Wulff opent de jaarlijkse bloemententoonstelling van de Keukenhof in Lisse.

Prins Willem-Alexander, Betinna Wulff en haar echtgenoot, de Duitse bondspresident Christian Wulff openen woensdag de jaarlijkse bloemententoonstelling van de Keukenhof in Lisse. Het thema dit jaar is Duitsland, land van dichters en denkers. Foto’s ANP

De Duitse bondspresident Christian Wulff en zijn echtgenote Bettina wandelen, gevolgd door onder andere prins Willem Alexander. Bezoekers kunnen onder meer tuinen zien met Duitse accenten als leisteen en wijnranken en een bloemenmozaiek van de Brandenburger Tor in Berlijn.

Prins Willem-Alexander, Betinna Wulff en haar echtgenoot, de Duitse bondspresident Christian Wulff openen woensdag de jaarlijkse bloemententoonstelling van de Keukenhof in Lisse.

Prins Willem-Alexander, Betinna Wulff en haar echtgenoot, de Duitse bondspresident Christian Wulff op de bloemententoonstelling van de Keukenhof in Lisse.

Betinna Wulff, echtgenote van de Duitse bondspresident Christian Wulff doopt woensdag de naar haar genoemde tulp en opent hiermee de jaarlijkse bloemententoonstelling van de Keukenhof in Lisse.

De Duitse bondspresident Christian Wulff en zijn ec htgenote Bettina zijn woensdag op audientie bij koningin Beatrix in paleis Noordeinde in Den Haag

Beheer
WP Admin