De nieuwe producent van de Cargos-wagens gebruikt zijn eigen lichtgroene Fliegl-kleur, die dicht tegen het Claas-groen aanleunt. De zijwanden zijn nova-grijs geverfd. MechanisatieNieuws

Nieuwe look voor Fliegl Cargos-opraapwagens

Afgelopen zomer maakte machinefabrikant Fliegl bekend dat hij de Cargos-rechten van Claas heeft opgekocht. Het gamma wordt een-op-een gekopieerd van de bekende Cargos-opraapwagens, maar krijgt een Fliegl-look.

Fliegl geeft een eigen kleur aan de Cargos-opraapwagens zonder afbreuk te doen aan de oude Claas-look. De nieuwe producent van de Cargos-wagens gebruikt zijn eigen lichtgroene kleur, die grote overeenkomsten vertoont met het vertrouwde Claas-groen. Deze kleur mag alleen gebruikt worden voor producten van Claas.

De zijwanden krijgen de kleur nova-grijs. Deze kleur wordt al gebruikt op onder meer de achterklep van Fliegl-afschuifwagens.

Productie silagewagens vanaf 2024

Machinefabrikant Fliegl maakt de prijzen van de Fliegl Cargos-opraapwagens begin november bekend. De eerste wagens worden rond maart 2023 afgeleverd. De 9000-serie opraapwagens wordt – net als de silagewagens – geproduceerd vanaf 2024.

Op zoek naar een gebruikte Claas-Cargos-opraapwagen? Neem een kijkje op Traktorpool.nl

Beheer
WP Admin