Premium
Foto: ANP AlgemeenNieuws

Nieuw stikstofbeleid schaduw over begrotingsdebat

Reacties

  1. Dat geneuzel van D66 over halvering van de veestapel gaat maar over een ding, koeien eruit en bakstenen erin. Die achterlijke Haagse guppies die asfalteren en gieten liever de gehele groene ruimte onder de beton! Het grootste gedeelte van het budget van de landbouw begroting gaat op aan vergaderen en etentjes.Wij moeten werken wil er überhaupt eene € in kas komen.Maar deze bobo’s ***len de hele wereld bij elkaar, vreten uit de staatsruif hun eigen verdienmodel bij elkaar. Denk maar niet dat er ooit eene rooie rot € op het boerenerf beland!deze reactie is automatisch gemodereerd

  2. Da is ook nie moelijk in Oostenrijk 25% bio, boven op een bult kun je met veldspuit of stront ton nie komen….. ! Wordt tijd dat ze honger krijgen in Nederland, ze hebben het veel te goed!

  3. Heeft de 2e kamer al meegenomen dat de veehouderij nauwelijks invloed heeft op het klimaat? wat door de universiteit van Oxford is bekent is gemaakt.Of komt dat de Heren en Dames niet goed uit en houden ze het liever onder de pet?

Beheer
WP Admin