AlgemeenMarktanalyse

Beurs varkens volgt Duitsland gedeeltelijk

De beursprijs voor levende varkens stijgt voor volgende week met 1 cent naar € 1,19 per kilo. Daarmee volgt de beurs de verhoging van de Duitse Vereinigungspreis gedeeltelijk.

Die steeg vrijdag met 2 cent per kilo. De beursprijs voor geslacht varkens blijft, net als die van de Duitse slachterijen Tönnies en Vion Nord, gelijk. Die blijft op € 1,47 per kilo.
Ook slachtzeugen noteren onveranderd op de beurs (€ 1,11 per kilo geslacht en € 0,87 per kilo levend). De beursprijs voor biggen dalt met € 1,00 naar € 28,50 per stuk.

Een overzicht van alle biggenprijzen vind je op boerderij.nl/markt.

VarkensMarktanalyse

Beurs varkens volgt Duitsland gedeeltelijk

De beursprijs voor levende varkens stijgt voor volgende week met 1 cent naar € 1,19 per kilo. Daarmee volgt de beurs de verhoging van de Duitse Vereinigungspreis gedeeltelijk. Die steeg vanmiddag met 2 cent per kilo. De beursprijs voor geslacht varkens blijft, net als die van de Duitse slachterijen Tönnies en Vion Nord, gelijk. Die blijft op € 1,47 per kilo. Ook slachtzeugen noteren onveranderd op de beurs (€ 1,11 per kilo geslacht en € 0,87 per kilo levend). De beursprijs voor biggen dalt met € 1,00 naar € 28,50 per stuk.

Een overzicht van alle biggenprijzen vind je op boerderij.nl/markt.

Beheer
WP Admin