AlgemeenAchtergrond

LNV Loket langer open

De openingstijden van het LNV – Loket zijn vanaf 12 april verruimd van 16.30 tot 18.00 uur. Dat heeft Dienst Regelingen besloten naar aanleiding van de vele vragen die er sinds 3 april binnenkomen over de Gecombineerde opgave of het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid. Daarnaast worden er via 0800 – 2233322 veel bedrijfskaarten besteld.

Het LNV – Loket is ook op vijf mei bereikbaar. Afhankelijk van het aanbod beoordeelt Dienst Regelingen de komende weken of de openingstijden nog verder moeten worden verruimd. Zo moet de bereikbaarheid van het nummer verbeterd worden. Het advies om voor 10.00 uur of na 15.00 uur te bellen blijft bestaan.

Daarnaast bestaat het advies de informatie op de website van het LNV – Loket te raadplegen. Naar eigen zeggen heeft Dienst Regelingen de elektronische opgave na de kinderziektes tijdens de eerste dagen nu namelijk onder controle. Alleen aan de gebruiksvriendelijkheid wordt nog gewerkt.

Ruim 1000 boeren hebben hun Gecombineerde opgave inmiddels via internet gedaan. Dat is 16 procent van het totaal aantal ontvangen opgaves. Een belangrijk voordeel van de electronische opgave is dat die meteen op volledigheid gecontroleerd wordt.

Lees ook Dienst Regelingen adviseert raadplegen internet
Meer informatie Website LNV – Loket / Gecombineerde opgave 2006

Beheer
WP Admin