header grasdag

 

Dé dag over graswinning en goed ruwvoer
kennis | inspiratie | machines

De Grasdag 2020 vindt plaats op het prachtige melkveebedrijf Grashoek. Het evenement zal dit jaar nog grootser zijn; meer demonstraties in het gras, de stal en kuil. Meer sprekers in de kennisschuur maar ook in de stal. Van hooibouw oldtimers tot de weide van de toekomst en zelf trekker rijden, de hele dag door is er wat te beleven. Alle facetten van graswinning en goed komen tijdens deze dag aan bod. Met als klap op de vuurpijl live stierdemonstraties georganiseerd door K.I. SAMEN.
Graag tot 11 of 12 juni in Grashoek!

lezingen

Lezingen
In de kennisschuur kun je de hele dag aansluiten bij presentaties van vooraanstaande sprekers op het gebied van graswinning en ruwvoer. 

   
machinepark Machinepark
In het machinepark staan de grootste en mooiste machines opgesteld. Neem een kijkje onder de motorkap of in de cabine en de specialisten vertellen je graag alle ins en outs over de machines. 
   
workshops
Praktijk workshops
Meerdere keren per dag kun je in kleine groepen deelnemen aan praktische workshops over tips in de kuil, verschillende grasrassen, voermanagement of bodem eigenschappen.
   
productbeurs Productbeurs
Neem een kijkje bij de standhouders met hun nieuwste innovaties en producten op het gebied van gras. Laat je informeren, stel je vragen en kom netwerken. 
   
demonstraties
Demonstraties
Op verschillende momenten op de dag kun je demonstraties bekijken. Alles komt aan bod van maaien, schudden en harken tot inkuilen, voederwinning en bemesting/onderhoud.
   
rondleiding Rondleiding
Neem een kijkje in de keuken van melkveebdrijf Grashoek. Bekijk de koeien, de stallen en de melkput en krijg tips direct uit de praktijk.

 

 


 

Founding partner:

dlf

Partners:

bosch betonjohn deeresamaszvan vulpenduporttimac agrode heus

Initiatiefnemers:

boerderij  trekker