AlgemeenAchtergrond

GPS voor ondernemers

Gisteravond was het weer tijd voor het jaarlijkse uitje met de afdeling bedrijven van de Rabobank. Het was voor de meesten van ons nog een grote verrassing waar we heen zouden gaan.
De bus vertrok om 17.00 uur vanaf de bank. Al snel bleek dat we richting onze oosterburen reden. De plaats van bestemming was De Lutte, een plaatsje tegen de duitse grens nabij Oldenzaal (de Boeskoolstad). Er stond ons een licht sportief programma te wachten.

Na het indelen in groepen kregen we per groep twee digitale kompassen mee. Deze kompassen werken volgens het GPS-systeem. Het apparaatje (zo groot als een gsm) zoekt telkens coördinaten rondom onze aardkloot om zo de kompas te sturen. Onderweg werden verschillende opdrachten afgewerkt zoals spijker-slaan en ski-lopen.
Mits je de aanwijzingen van de kompas opvolgt loop je in de goede richting. De pijl wijst je de juiste weg…. Ook als ondernemer/opvolger kies je weleens de verkeerde richting. Dit is niet erg, want fouten maken is menselijk en je leert er zelfs van. Toch dien je open te staan voor signalen en gezonde kritiek van anderen om zelf de goede weg in te slaan en deze te blijven belopen.

De avond werd vervolgd bij de nieuwe woning van onze directeur bedrijven. Een prachtige nieuwe woning op een schitterende plek net buiten De Lutte. In de naastgelegen schöppe (voormalig woonhuis en veestal) was een bbq-buffet geregeld. Een ieder heeft het zich goed laten smaken gezien de lege schalen na afloop van het feest. Het bier vloeide rijkelijk maar aan alles komt een einde. Om 23.30 uur waren we weer terug in Hengelo vanwaar men zijn of haar bed weer kon opzoeken.
Voor mij stond de woensdagopdracht nog open. Bij deze wil ik mij dan ook excuseren voor eventuele spelfouten in het antwoord op vraag 3 van deze week.
Ondanks dat ik niet geheel nuchter was, heb ik toch de opdracht met gezond en nuchter boerenverstand weten te beantwoorden.

Stemmers en overige geïnteresseerden, ik ervaar de reacties en stemmen als een prachtig gebaar voor mijn inzet. Keep up the good work!!

Beheer
WP Admin