AlgemeenAchtergrond

Gedwongen seks

Non-de-ju, wát een titel! Sorry, maar anders kan ik het niet noemen wat er met mijn hond is gebeurd. Wisselende partners, wel drie op een dag…

Voor Boerderij.nl schrijf ik als weblogger over wat ik in Hongarije als boer en in privé zoal meemaak. Deze keer het verhaal rondom onze hond. Mijn vrouw en ik hebben een prachtige Vizsla, een Hongaars ras. Lichtbruin, een jachthond. Mira is de naam, een teefje. Als u wel eens de paarden military in Boekelo (u weet wel, die plaats in de mooiste streek van Nederland: Twente, en waar Grolsch haar gouden bier brouwt) heeft bezocht, dan heeft u vast wel eens een Visla gezien.
Mira is inmiddels zes jaar en het werd toch wel eens tijd dat er een nest jongen bijkomt. Ik bedoel de hond wordt ook ouder, en het is een fantastisch lieve hond, daar wil je op zich wel een paar jongen van hebben. Zo gezegd zo gedaan. Zou je denken. Niet dus….

Onze hond was loopser dan loops, dus brachten we haar met de auto naar wat “gastgezinnen”. Het eerste adres had een prachtige reu mét erg goede papieren erbij. Bij de eerste de beste poging werd meneer vriendelijk doch beslist door Mira afgesnauwd en in z’n oor gebeten…… Dát is een tegenvaller. Zeker voor meneer.

Overleg met de dierenarts gaf te kennen dat het waarschijnlijk nog iets te vroeg was. Okay, volgende dag opnieuw naar die familie. Haha, toen Mira daar weer binnenkwam zag je die reu denken, “jij bekijkt het vandaag maar mevrouwtje”. Dit terwijl mevrouw er vandaag wél zin in had. Zo gaat dat in de meeste huwelijken ook zie ik u denken.

Nou, dan maar naar het volgende adres. Bij het openen van de poort kwam een vreselijk enthousiaste reu direct naar ons toe gerend. Laten we hem “Tarzan” noemen. Tarzan was zó enthousiast dat hij “zijn kruid al verschoten had” voordat die überhaupt de goede positie had ingenomen. Shit dacht ik. Shit dacht Tarzan ook. Na een bak koffie en 20 minuten wachten, had Tarzan er wel weer zin in. Een ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen. Nou Tarzan wel.

Gedesillusioneerd vertrokken we richting de derde reu. Dit was een jonge hond, Junior. Junior wilde wel maar wist blijkbaar niet precies waar Abraham de mosterd haalt. Na een speelkwartiertje van een uur zijn we maar naar huis gegaan.
De volgende dag gingen we weer naar Tarzan. Als een wilde kwam hij er weer aangestoven, en nu was het direct bingo! Omdat we geen enkel risico willen nemen gingen we ook nog naar Junior. Junior heeft blijkbaar een gesprek met Abraham gehad (die van de mosterd), en klaarde het klusje ook. Morgen én overmorgen gaan we nogmaals Tarzan en Junior bezoeken.

In de auto richting huis zei mijn vrouw “het is wel beetje raar wat wij met onze hond doen, 3 kerels op een dag bezoeken”. Ik antwoorde gekscherend “ach dat valt wel mee” en ik vertelde haar over een ronduit bizar berichtje in de Telegraaf waarin een Duitse vrouw op zoek was naar de échte vader van haar kind……. ze had het met 8 partners tijdens een groepsessie gedaan. Je zult haar kind maar zijn.

Beheer
WP Admin