RundveeAchtergrond

Gecombineerde Opgave 2006

Vanaf april 2006 kan de Gecombineerde Opgave ook online worden ingevuld. Het betekent een vergemakkelijking die ook tijd moet besparen.

Percelen toevoegen via internet

Voeg uw nieuwe percelen toe door deze op internet te zoeken. Het is niet nodig hiervoor weer een bedrijfskaart aan te vragen als u de Gecombineerde Opgave digitaal invult. U kunt met de knop ‘zoek gebied’ op ‘Werkblad’ eenvoudig een nieuw perceel toevoegen. Zoek daarvoor op postcode of plaats.
Lees de pdf »

Opgave via internet makkelijker

Vanaf zaterdag 1 april 00:00 uur kunt u uw Gecombineerde Opgave invullen op de website van Dienst Regelingen. De elektronische opgave is eenvoudiger dan de papieren versie en de kans op fouten is een stuk kleiner. Houd wel uw inloggegevens en tancodes bij de hand. Die heeft u nodig om u aan te melden en de gegevens te versturen.
Lees de pdf »

Inloggen bij LNV met een bankpasje

Vanaf zaterdag 1 april kan de Gecombineerde Opgave ook online worden ingevuld. Het betekent een vergemakkelijking die ook tijd moet besparen.
Lees de pdf »

Gegevens snel aanpassen via de pc

Lees de pdf »

Gegevens bij herstart niet verloren

Geef in het onderdeel Online Percelen uw percelen op voor de Gecombineerde opgave. Controleer in het tabblad ‘Opgeven’ onder ‘Opgave 2006’ of u alle percelen die u dit jaar gebruikt, hebt ingevuld. Wanneer u in ‘Opgave 2006’ op ‘ja’ drukt, worden de percelen definitief meegenomen. In ‘Werkblad’ kunt u de perceelsgegevens aanpassen. Wanneer u de wijzigingen daar accepteert, wordt dit perceel meegenomen in het blad ‘Opgave 2006’. Daarin moeten aan het einde ook nog alle aanpassingen geaccepteerd worden.
Lees de pdf »

Fouten maken wordt een stuk moeilijker

Lees de pdf »

Beheer
WP Admin