header-maisdag

 

Dé dag over maiswinning en goed ruwvoer
kennis | inspiratie | machines

De eerste editie van de Maisdag vindt plaats in september 2021 bij Mts. Van Beek - Peeters in Breda. De Maisdag is een evenement met machine demonstraties, sprekers in de kennisschuur en in de diverse workshops, een machineplein en een productbeurs. De hele dag is er vanalles te beleven en alle facetten van maiswinning en goed ruwvoer komen tijdens deze dag aan bod.

kennisschuur

Kennisschuur - lezingen
In de kennisschuur kun je de hele dag aansluiten bij presentaties van vooraanstaande sprekers op het gebied van maiswinning en ruwvoer. 

   
machinestraat
Machineplein
Op het machineplein staan de grootste en mooiste machines opgesteld. Neem een kijkje onder de motorkap of in de cabine, de specialisten vertellen je graag alles over de machines. 
   
workshops
Praktijk workshops
Meerdere keren per dag kun je in kleine groepen deelnemen aan praktische workshops over inkuilen, verschillende maisrassen, voermanagement of het verbeteren van je bodem.
   
demonstraties Machine demonstraties
Volg de hele dag door live machine demonstraties op het land. Bekijk het ruime aanbod merken naast elkaar.
   
productbeurs
Productbeurs
Neem een kijkje bij de standhouders met hun nieuwste innovaties en producten op het gebied van mais. Laat je informeren, stel je vragen en kom netwerken. 
   
rondleiding
Rondleiding melkveebedrijf
Tijdens de Maisdag is het melkveebedrijf vrij toegankelijk. Volg een van vele rondleidingen en hoor alle ins- en outs over dit prachtige bedrijf. 

 


 

Initiatiefnemers:

boerderij  trekker