grondgebonden ondernemen

 2 november 2017 De Landgoederij, Bunnik

 

Sprekers

marc calon Marc Calon
Voorzitter LTO Nederland 
   
Willem bruil Willem Bruil
Professor in Agrarisch recht (RUG) 
   
huib silvis Huis Silvis
Wageningen Economic Research
   
paul braks Paul Braks
Programma manager Agrarisch en Landelijk Vastgoed, NVM 
   
irene van der aart Irene van der Aart
   
dik kruijthoff Dik Kruijthoff
Mede-eigenaar Novifarm en Agrarsich Ondernemer van het jaar 2017
   
 jan vullings

Jan Vullings, hoofdredacteur Boerderij 

twitter @JanVullings

Jan Vullings werkt sinds 1985 voor de titels Agrarisch Dagblad, Boerderij, Pluimveehouderij, Het Schaap en Groenten&Fruit van Reed Business. Hij was als verslaggever onder meer betrokken bij diverse acties (akkerbouw, superheffing, mest, welzijn), evacuatie in het Rivierengebied, uitbraken varkenspest en de BSE-crisis. Vanaf 2001 was hij achtereenvolgens nieuwscoördinator en chef verslaggeving.

Sinds 1 januari 2012 vormt hij met collega Geert Hekkert de hoofdredactie van Boerderij. Hij is inhoudelijk verantwoordelijk voor alle uitgaven onder de merknaam Boerderij, waaronder de titels Boerderij magazine en Boerderij Vandaag. Ook online en events behoren tot zijn portefeuille. Vanaf 1 januari 2013 valt ook Groenten&Fruit onder zijn verantwoordelijkheid.

   
ard klijsen

Ard Klijsen, voorzitter van de NVM-vakgroep Agrarisch & Landelijk Vastgoed

twitter @ArdKlijsen

Ard Klijsen is directeur van Klijsen Makelaardij, een middelgroot makelaarskantoor gevestigd in Oosterhout. Klijsen stamt uit een ‘echte’ agrarische familie. “Mijn vader en moeder komen allebei van de boerderij. Ik had ook veel familieleden die een boerderij hadden en ik ben vaak gaan logeren op de boerderij van mijn oom en tante. Ook veel mensen in mijn kennissen- en vriendenkring heeft een agrarische achtergrond. Ik heb dus duidelijk mijn roots in de agrarische sector. In mijn vak is dat ook van belang. Als je bij de boer aan tafel zit, moet je weten wat koeien melken is. Je moet weten waar boeren mee te maken hebben.

Deelname aan dit congres is mogelijk op uitnodiging van een NVM-makelaar. Daarnaast heeft Boerderij de beschikking over vrijkaarten voor akkerbouwers en veehouders. Indien u geen melkveehouder of akkerbouwer bent en gebruikmaakt van de vrijkaarten van Boerderij, behouden wij ons het recht om uw aanmelding te annuleren. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers.

 

kom naar grondgebonden ondernemen

 

Evenementen van Boerderij. Dat je 't weet.