header

 

Programma

Naast de carrièremarkt is er op de Agri & Food Carrièredag van alles te doen. Het complete programma vind je hier.

Carrièremarkt
De carrièremarkt vormt het hart van de Agri&Food Carrièredag. Hier kun je de hele dag kennismaken met de beste werkgevers in de agri- en foodbusiness. Bekijk hier het exposantenoverzicht of check de plattegrond.
10.00 - 15.00 Carrièremarkt. check de plattegrond.
  Carrièrewand. Alle carrièremogelijkheden bij de exposanten in één overzicht. Je kunt direct solliciteren op de vacatures tijdens de dag.

 

Innovation live
De agri- en foodsector loopt voorop in technische en wetenschappelijke innovatie en biedt fantastische kansen voor jong talent. Tijdens de sessies van Innovation Live word je meegenomen langs de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

 

Talent live
Laat je inspireren door ervaren toppers uit de sector. Zij vertellen hoe zij op deze plek zijn gekomen, welke hulpmiddelen zij daarbij hebben gehad en welke keuzes zij daar zelf in hebben gemaakt. Vanuit deze gedachte biedt Talent Live een vol programma waarbij talenten van belangrijke bedrijven in de agri- en foodsector ingaan op hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Workshops & coachingsessies
Verbeter je skills die je verder helpen in jouw carrière, tijdens praktische workshops.
10.00 - 15.00

CV Clinic:
Hoe verwerk jij je kennis en ervaring in een krachtige cv? In de CV Clinic krijg je waardevolle tips van een professionele recruiter.De tips helpen je in het schrijven en vormgeven van een cv dat eruit springt ten opzichte van je concurrenten.

Simone Jansen, Coach en recruiter 

   
10.00 - 15.00

Talent Masterclass
Tijdens de interactieve Talent Skills sessies ontdek je jouw talentenen hoe je deze voor je kunt laten werken.

 

Studieadviesplein
Een van de belangrijkste bouwstenen voor een succesvolle carrière is natuurlijk je opleiding, Opleiders op alle niveaus geven jou advies over de beste opbouw van jouw onderwijspad om je carrièredoelen te bereiken
10.30 - 15.00 Studieadviesplein. Bekijk het overzicht van aanwezige opleiders of check de plattegrond

 


Scholen

aereshasheliconInHollandterravan hall larensteinzone

 

Partners

agrifirmde heusvan drie groep

 

Mediapartners

 


boerderij  groenten en fruit  pluimveehouderij  trekker magazine