Home Agenda Partner worden Contact

Boerderij heeft weer een indrukwekkende line-up met inspirerende evenementen komend jaar. Korte bijeenkomsten waar u wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. En natuurlijk kunt u zelf ook even bijpraten met collega’s. 

Agenda

Bekijk evenementen per sector rundveehouderij Rundveehouderij varkenshouderij Varkenshouderij akkerbouw Akkerbouw Mechanisatie Mechanisatie pluimveePluimveehouderij


logo ggo31 oktober 2019

In één middag wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van grondzaken en kunt u in contact komen met toonaangevende experts op dit gebied. Dit nieuwe kennisevent heeft een praktische insteek: u ontvangt tips en trucs waarmee u direct uw voordeel kunt doen. 

meer informatie


global future farming summit5 & 6 november 2019

Step into your future at Wageningen Campus. During the summit you wil be inspired and discover new busines opportunities. 

meer informatie


boerderij academy4 november 2019 Nyenrode, Breukelen 

Maak kennis met de belangrijkste processen die zich afspelen in het agrarische bedrijfsleven. U leert over productie, personeelsmanagement, verkoop, marketing export, ketenmanagement/samenwerking, logistiek en financiën. Kortom: een volwaardige opleiding bedrijfskunde, toegespitst op agri en food.

meer informatie


12 november 2019 Nyenrode, Breukelen agrimarketing

 Tijdens de collegereeks Strategische Agrimarketing leer je aan de hand van het ‘Business   roadmapping 
 model’ het heden en het verleden te begrijpen, met ultiem doel ‘return on       business’ te creëeren. 
 
meer informatie


boerderij academy13 november 2019 Nyenrode, Breukelen 

Na afloop van de collegereeks Business Development & Innovatie voor Agribusiness bent u beter in staat om voor uw organisatie (product)ontwikkeling en -vernieuwing om te zetten naar concrete stappen. Ook weet u tot een innovatiestrategie te komen in lijn met uw bedrijfsstrategie en kunt u omgaan met interne weerstanden.

meer informatie


GotB28 november 2019

Volgt zsm

meer informatie


FACD-logo6 december 2019 Rijtuigenloods, Amersfoort

Wil jij carrière maken in de agri en food? Kom en ontmoet de beste werkgevers in de agribusiness, volg workshops en lezingen van toppers uit de branche en vergroot jouw persoonlijke netwerk tijdens de Food & Agri Carrièredag.

meer informatie


ams12 december 2019

Volgt zsm

meer informatie


logo AO26 maart 2020 De Basiliek, Veenendaal

Agrarisch Ondernemer van het jaar is de meest prestigieuze ondernemersprijs in de agrarische sector. Boerderij, Groenten&Fruit en Pluimveehouderij gaan dit jaar, samen met partners ABN AMRO en Hardeman Veenendaal voor de 24ste keer op zoek naar de beste agrarisch ondernemer.

meer informatie


logo ADD2020

Tijdens de Agri Duurzaamheidsdag kun je volop kennis opdoen over duurzame energie en circulair ondernemen. Bekijk de innovaties en mogelijkheden voor je eigen bedrijf, volg workshops en krijg advies, luister naar sprekers uit de praktijk en kom netwerken.

meer informatie


logo-grasdag11 & 12 juni 2020 Grashoek

Een hele praktische dag over graswinning en goed ruwvoer. Volg workshops en lezingen, bezoek de productbeurs of neem een kijkje bij de machine demonstraties en het machinepark.

meer informatie


RVR Maisaugustus 2020

Op 2 locaties in het land doet u in een halve dag kennis op over de teelt, oogst en bewaring van mais. U staat daadwerkelijk in de praktijk, op het erf, bij de kuil en in het veld. Hierdoor hoort, ziet en weet u direct welke tips en trucs u voordeel én ruwvoerrendement kunnen opleveren.

meer informatie


 

Evenementen van Boerderij. Dat je 't weet.