header

Home Agenda Partner worden

Boerderij heeft weer een indrukwekkende line-up met inspirerende evenementen komend jaar. Korte bijeenkomsten waar u wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. En natuurlijk kunt u zelf ook even bijpraten met collega’s. 

Agenda

Bekijk evenementen per sector rundveehouderij Rundveehouderij varkenshouderij Varkenshouderij akkerbouw Akkerbouw Mechanisatie Mechanisatie pluimveePluimveehouderij


logo-grasdag27 en 28 augustus 2020 Grashoek

Een hele praktische dag over graswinning en goed ruwvoer. Volg workshops en lezingen, bezoek de productbeurs of neem een kijkje bij de machine demonstraties en het machinepark.

meer informatie


NPPL on touraugustus 2020

Op 3 locaties in het land wordt de praktijkkennis die is opgedaan tijdens NPPL (Nationale Proeftuin PrecisieLandbouw) gedeeld met de bezoekers tijdens NPPL On Tour. 

meer informatie


logo AO17 september 2020 De Basiliek, Veenendaal

Agrarisch Ondernemer van het jaar is de meest prestigieuze ondernemersprijs in de agrarische sector. Boerderij, Groenten&Fruit en Pluimveehouderij gaan dit jaar, samen met partners ABN AMRO, Hardeman Veenendaal voor de 25ste keer op zoek naar de beste agrarisch ondernemer.

meer informatie


maisdag24 september 2020 Mts. van Beek-Peeters, Breda

Een praktische dag over mais en goed ruwvoer. Volg workshops en lezingen, bezoek de productbeurs en bekijk de machines tijdens de verschillende demonstraties gedurende de dag.

meer informatie


pluimvee relatiedag
29 september 2020

Speciaal voor de leden van LTO Nederland/NOP én de abonnees van Pluimveehouderij organiseren we jaarlijks de Pluimveerelatiedag.

meer informatie


logo OidV6 oktober 2020

De vijfde editie van Ondernemen in de Varkenshouderij heeft als thema 'Innovatief ondernemen'. U wordt geïnformeerd over de nieuwste innovaties in de varkenssector en hoe u er op korte of lange termijn in het ondernemersschap mee te maken krijgt.

meer informatie


27 oktober 2020 Nyenrode, Breukelen agrimarketing

 Tijdens de collegereeks Strategische Agrimarketing leer je aan de hand van het ‘Business roadmapping model’ het heden en het verleden te begrijpen, met ultiem doel ‘return on business’ te creëeren.  
meer informatie


OidT12 november 2020 MeetINoffice, Woerden

De verpakking bij groenten, fruit, planten en bloemen is milieubelastend, maar heeft vaak ook een belangrijke functie. Dit dilemma is het thema tijdens Ondernemen in de Tuinbouw. Je krijgt tips en antwoorden op vele vragen die spelen in deze sectoren.

meer informatie


boerderij academy12 novenber 2020 Nyenrode, Breukelen 

Na afloop van de collegereeks Business Development & Innovatie voor Agribusiness bent u beter in staat om voor uw organisatie (product)ontwikkeling en -vernieuwing om te zetten naar concrete stappen. Ook weet u tot een innovatiestrategie te komen in lijn met uw bedrijfsstrategie en kunt u omgaan met interne weerstanden.

meer informatie


boerderij academy12 november 2020 Nyenrode, Breukelen 

Maak kennis met de belangrijkste processen die zich afspelen in het agrarische bedrijfsleven. U leert over productie, personeelsmanagement, verkoop, marketing export, ketenmanagement/samenwerking, logistiek en financiën. Kortom: een volwaardige opleiding bedrijfskunde, toegespitst op agri en food.

meer informatie


FACD-logo4 december 2020 Rijtuigenloods, Amersfoort

Wil jij carrière maken in de agri en food? Kom en ontmoet de beste werkgevers in de agribusiness, volg workshops en lezingen van toppers uit de branche en vergroot jouw persoonlijke netwerk tijdens de Food & Agri Carrièredag.

meer informatie


ams10 december 2020

Speciaal voor iedereen van wie de boer de doelgroep is, alle agrimarketeers dus. Tijdens een plenair programma gaan we dieper in op allerlei marketingzaken. Benieuwd wat we dit jaar voor je in petto hebben?

meer informatie


26 januari 2021 Evoluon, Eindhovenhvg-logo

Dé bijeenkomst waar wetenschappelijke ontwikkelingen vertaald worden naar de praktijk. Op initiatief van PIC en Coppens Diervoeding, ondersteund door Boerderij.

meer informatie


logo ADDmaart 2021

Tijdens de Agri Duurzaamheidsdag kun je volop kennis opdoen over duurzame energie en circulair ondernemen. Bekijk de innovaties en mogelijkheden voor je eigen bedrijf, volg workshops en krijg advies, luister naar sprekers uit de praktijk en kom netwerken.

meer informatie


 

Evenementen van Boerderij. Dat je 't weet.