Premium
De kazen in de opslag worden elke dag gekeerd en gepoetst. Dat terugkerende klusje kost Marije Elderink nu nog een half uurtje per dag. - Foto's: Ronald Hissink RundveeErvaring

Eigen onderneming binnen biologisch melkveebedrijf

Het hooi is erg smakelijk en de koeien vreten er dan ook graag van. De voeding van de koeien op basis van hooi is een van de unieke kenmerken van de "Twentse Trots' kaas.

Reacties

Je moet een account hebben om te reageren

Voordelen van een account:

Krijg toegang tot de beste en meest actuele artikelen.

Discussier mee met collega’s, experts en specialisten.

  1. Bert Wagenvoort
    13 april 2023

    Super mooi waar deze jonge ondernemers met passie het werk van hun ouders vormgeven en uitbouwen!

  2. A.J.M. Geerts
    18 maart 2023

    Harstikke mooi als je op deze manier de kost kunt verdienen, terug naar de basis is nog niet zo verkeerd.