Premium
Heinse Tolsma heeft nog alle tijd om na te denken over de toekomst. “Ik ben pas 15. Als ik nu zie wat er in de afgelopen twee jaar allemaal is gebeurd, hoe moet ik dan nu al beslissen voor over tien jaar?” – Foto’s: Mark Pasveer AlgemeenErvaring

Akkerbouwbedrijf De Hynstekamp houdt opties open

In een ver verleden importeerde een vriend van Tolsma, Lieuwe Dijkstra, trekkers als deze Belarus uit Rusland. Compleet onverslijtbaar is deze roestige trekker die gebruikt wordt voor kleine klusjes als hooibalen verplaatsen en bijvoorbeeld wied-eggen, klepelen en voer aanschuiven voor de stieren.

Het fokken van het Groninger paard is de grote hobby van Hinke Fiona Cnossen. Het ras kenmerkt zich door het gemoedelijke karakter, de sterke benen en grote schofthoogte. Hier de goedgekeurde hengst Heraldo. Eerder werd een hengst aangekocht door de Koninklijke stallen. Dat paard loopt nu voor de Gouden Koets.

Cnossen inspecteert de stand van het spelt dat als groenbemester door de stoppels van de mais gezaaid is. Op de achtergrond het begin van het gebied van Staatsbosbeheer dat zij beheert.

Beheer
WP Admin