Importeur Intertechno bevestigt dat de compacte Bobcat CT2025-trekker in 2023 in Nederland verkrijgbaar is. Prijs en precieze levertijd ontbreken nog. - Foto: Ruben Fortuin MechanisatieNieuws

Compacte Bobcat CT2025-trekker in 2023 in Nederland

Coming soon in 2023! Zo kondigde de Amerikaanse fabrikant Bobcat zijn compacte Bobcat CT2025-trekker aan op vakbeurs Bauma vorige week in München (D.). Op de beurs toonde Bobcat de trekker met frontlader.

Vanaf 2023 is de compacte Bobcat CT2025-trekker leverbaar in verschillende Europese landen, waaronder Nederland. Dat bevestigt importeur Intertechno.

Bobcat kennen we als fabrikant van knikladers, schrankladers, rupsladers, wielladers, verreikers en graafmachines, maar (nog) niet als fabrikant van trekkers.

Bobcat-trekker tot 48 pk

Volgens Bobcat-importeur Intertechno gaat de Zuid-Koreaanse fabrikant Deadong de trekker bouwen. De kleine trekker wordt al verkocht in de Verenigde Staten.

De Bobcat CT2025-serie bestaat uit acht modellen in de vermogensklasse van 25 tot 48 pk, heeft een brandstoftank van 34 liter. De maximale rijsnelheid bedraagt 23 km/uur.

Trekker met driecilindermotor

De compacte driecilindertrekker beschikt over een 3A165LWM Deadong-Kioti-dieselmotor (Tier 4) en is uitgerust met een hydrostatische of handgeschakelde transmissie en driepuntsophanging met PTO. De hefcapaciteit bedraagt 740 kg. Prijzen en levertijden zijn nog niet bekend.

Beheer
WP Admin