PluimveeAchtergrond

Boerderij.nl – Plukon wint trofee

Plukon Poultry eindwinnaar supermarktprijs Industributie Trofee.

Op 15 januari 2008 hebben supermarkten Plukon Poultry, bekend van het merk Friki, verkozen tot beste leverancier van de retail. Plukon Poultry sleept daarmee de Industributie Trofee in de wacht.

Plukon Poultry won al vaker

Al voor de zevende keer werd Plukon Poultry winnaar in de categorie vlees, vleeswaren, vis, salades en maaltijden. Dit jaar wist Plukon Poultry, net als in 2005, ook als totaalwinnaar van alle categorieën deze belangrijke retailwaarderingsprijs in de wacht te slepen, voor Danone en Mars.

Retail oordeelt op drie onderdelen

De Nederlandse retail beoordeelt al haar toeleveranciers op drie onderdelen: supply chain management, accountmanagement en trade marketing. Op het onderdeel supply chain management haalde Plukon Poultry de eerste plaats, en op de onderdelen accountmanagement en trade marketing de tweede plaats. Daarmee kwam Plukon Poultry als algemeen winnaar uit de bus.

‘We hebben de lat hoog liggen’

Algemeen directeur Peter Poortinga van Plukon Poultry laat in een reactie weten: „Het alsmaar beter doen bij onze klanten is een belangrijke doelstelling voor ons. Onze medewerkers weten dat we de lat hoog hebben liggen. Dat onze klanten dat op deze manier waarderen is top. Deze voor Plukon zeer belangrijke prijs is dan ook een geweldige pluim, waar ons hele bedrijf trots op kan zijn!”

Foodmagazine schrijft: „Plukon is de partij die al jaren laat zien een constante en sterke prestatie neer te kunnen zetten.”

Beheer
WP Admin