Wildkamp

Wildkamp

techniek voor professionals

Wildkamp heeft als totaalleverancier voor de agrarische sector een ruim assortiment artikelen die benodigd zijn voor bedrijven in de land- en tuinbouw, teelt en veehouderij. Daarnaast bieden wij ondersteuning op maat bij de uitvoering van projecten als het aanleggen van bijvoorbeeld een mestafvoersysteem of een lichtplan.

Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis ten aanzien van onze producten en hebben veel ervaring met toepassingsmogelijkheden. Hierdoor kunnen wij ook een belangrijke bijdrage leveren bij het optimaliseren van uw bedrijf. We bieden de mogelijkheid om de begeleiding bij de uitvoering van projecten voor u te verzorgen. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk van bedrijven die bij uitvoering van projecten een rol kunnen spelen.

Op onze website www.wildkamp.nl vindt u een compleet overzicht van ons assortiment en vindt u onze 46 vestigingen in Nederland.

 

* Wildkamp levert als partner gesponsorde artikelen aan. De inhoud van deze artikelen valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Bekijk meer artikelen