Energieplusdak

Energieplusdak

leverancier van kwaliteitsdakbedekking

Energieplusdak (energie+dak) is een multidisciplinaire organisatie met ruime ervaring in het renoveren van daken en plaatsen en aansluiten van zonnepanelen. We werken voor overheden en bedrijven in de industrie, transport, dienstverlening en agrarische sector. Onze klanten hebben één aanspreekpunt voor het saneren van het bestaande dak, het aanleggen van een nieuw dak en/of het plaatsen van zonnepanelen. Door onze schaalgrootte en ervaring zijn we in staat om de beste kwaliteit te bieden tegen de laagste prijs. Met de 3-in-1 dakformule van EnergiePlusDak heeft u binnen enkele weken een compleet nieuw dak inclusief zonnepanelen. Als u dat wenst, verzorgen we ook de SDE subsidieaanvraag voor u en kunnen we u helpen bij uw terugleveraanvraag bij uw energieleverancier en de vergunningaanvraag bij de gemeente. Met een goede voorbereiding weet u precies waar u (financieel) aan toe bent en kunnen wij vlot en vakkundig ons werk doen.

* Energieplusdak levert als partner gesponsorde artikelen aan. De inhoud van deze artikelen valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

 

(energie+dak) is een multidisciplinaire organisatie met ruime ervaring in het renoveren van daken en plaatsen en aansluiten van zonnepanelen. We werken voor overheden en bedrijven in de industrie, transport, dienstverlening en agrarische sector. Onze klanten hebben één aanspreekpunt voor het saneren van het bestaande dak, het aanleggen van een nieuw dak en/of het plaatsen van zonnepanelen. Door onze schaalgrootte en ervaring zijn we in staat om de beste kwaliteit te bieden tegen de laagste prijs. Met de 3-in-1 dakformule van EnergiePlusDak heeft u binnen enkele weken een compleet nieuw dak inclusief zonnepanelen. Als u dat wenst, verzorgen we ook de SDE subsidieaanvraag voor u en kunnen we u helpen bij uw terugleveraanvraag bij uw energieleverancier en de vergunningaanvraag bij de gemeente. Met een goede voorbereiding weet u precies waar u (financieel) aan toe bent en kunnen wij vlot en vakkundig ons werk doen. 

Bekijk meer artikelen