Varkenshouderij

Nieuws

Nieuw vleesvarkensvoerconcept ForFarmers

Veevoerleverancier ForFarmers heeft een nieuw voerconcept voor vleesvarkens gelanceerd: ULTRA.

Het nieuwe concept richt zich op groei, goede gezondheid van de dieren en efficiëntie van de resultaten. De voerleverancier laat weten dat de noodzaak voor een nieuw voerconcept het gevolg is van het gebruik van nieuwe genetica, een veranderde vraag vanuit de retail en gezondheidseisen op de varkensbedrijven.

Behoefte klanten

“We hebben aan onze klanten gevraagd waar zij behoefte aan hebben. Naast een goede voerwinst, voeder- en EW-conversie zijn ook dierwelzijns- en diergezondheidszaken als een lagere uitval, goede gezondheid en minder agressie genoemd. Daarmee gingen wij aan de slag en ULTRA is het resultaat”, aldus Rosemarijn Gerritsen, Innovatiemanager vleesvarkens bij ForFarmers.

Of registreer je om te kunnen reageren.