Varkenshouderij

Nieuws

Samenwerking GIJS en ABZ in varkensvoer

Voerfabrikanten Gelre IJsselstreek (GIJS) en ABZ Diervoeding zijn een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van varkensvoeding.

De samenwerking vergroot de marktaanpak van beide ondernemingen voor de varkenshouderij melden beide bedrijven. De samenwerking is gestart op 1 september met de samenvoeging van de activiteiten.

Lees verder onder de tweet.

Onder de vlag van ABZ

De betrokken medewerkers en producten van GIJS varkens zijn naar ABZ Diervoeding overgegaan. De markt wordt bediend onder de vlag van ABZ Diervoeding. Alle maatwerkvoeders en -oplossingen zijn 1 op 1 overgenomen. ABZ Diervoeding heeft hiervoor een aantal nieuwe ingrediënten voor de varkensvoeders toegevoegd aan het leveringspakket.

Lees verder onder het Facebookbericht.

In de top 10 diervoederbedrijven

Gezamenlijk staat de combinatie in de top 10 diervoederbedrijven voor de Nederlandse varkenshouderij. De bestaande samenwerking van GIJS met Voerwaarts op het gebied van productie van biggenvoeders, voerspecialiteiten en stalbegeleiding wordt door ABZ Diervoeding doorgezet.

Afzetmarkten

Gelre IJsselstreek (GIJS) is voornamelijk actief in het oosten en noorden van Nederland en levert mengvoeders voor rundvee, geiten en varkens, zowel gangbaar als biologisch.

ABZ Diervoeding is een middelgrote coöperatie met een landelijke dekking en levert veevoer voor pluimvee, varkens en rundvee.

Of registreer je om te kunnen reageren.