Varkenshouderij

Nieuws 1 reactie

Varkenshouders gezocht voor gezondheidsproject

ZLTO en de POV zoeken varkenshouders die diergezondheid binnen hun bedrijf willen verbeteren.

Binnen het project gaan varkenshouders met hun dierenarts en voeradviseur de diergezondheid optimaliseren, bijgestaan door een ondernemerscoach. Het gaat om een tweejarig coachingstraject. Voor het project zoeken ZLTO en POV vermeerderaars, opfokbedrijven en gesloten bedrijven die volgens de nieuwe SDa-benchmarkwaardes te hoog zitten en moeite hebben dit omlaag te brengen.

Dierdagdoseringen en antibioticaresistentie

Gedurende het project worden onder andere het aantal dierdagdoseringen en de antibioticaresistentieniveau’s gemeten. Het project start begin 2019. De kosten voor de ondernemerscoach worden betaald uit het project.

Eén reactie

  • detelg1

    Zlto en pov zijn dat twee verschillende organisatie's???

Of registreer je om te kunnen reageren.