Varkenshouderij

Nieuws

Duurzaam varkensvlees op Grüne Woche

Platform Varkensketen presenteert deze week op de grootste landbouwconsumentenbeurs, de Grüne Woche in Berlijn, een culinair gerecht met duurzaam geproduceerd Nederlands varkensvlees.

Met het varkensvlees van het Beter Leven-keurmerk wil het Platform Varkensketen de aandacht vestigen op de integrale duurzaamheid van het Nederlandse varkensvlees. De samenwerking van diervoederproducenten, varkenshouders en vleesverwerkende bedrijven vormt de basis hiervoor.

Recepten met duurzaam varkensvlees

Naast proeven krijgen bezoekers een brochure mee met recepten voor duurzaam varkensvlees.

Samenwerkingsverband

Het Platform Varkensketen is een samenwerkingsverband van de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV), Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) en de Nederlandse Vereniging voor de Diervoederindustrie (Nevedi).

Of registreer je om te kunnen reageren.