Varkenshouderij

Nieuws

Van den Heijkant aanspreekpunt ZLTO-varkenshouderij

Sander van den Heijkant neemt voor ZLTO-vakgroep Varkenshouderij de taken waar van afgetreden vakgroepvoorzitter William Meulendijks.

Van den Heijkant vormt samen met Maarten van der Velden, Willy Gijsbers en Jan van Meer de klankbordgroep van ZLTO-vakgroep Varkenshouderij. De vier klankbordleden zitten weer op hun post nu Meulendijks is vertrokken.

Vastgelopen op fosfaatreductieplan

Meulendijks liep naar eigen zeggen vast op het fosfaatreductieplan. Hij maakte 21 februari bekend zijn taak neer te leggen.

ZLTO zoekt nieuwe voorzitter

De vakgroep varkenshouderij van ZLTO is de zoektocht gestart naar een opvolger van Meulendijks. De nieuwe voorzitter zal niet lang aanblijven. De bedoeling is dat 1 januari 2018 POV-belangenbehartiging een feit is en de belangen gaat behartigen van alle varkenshouders.

Of registreer je om te kunnen reageren.