Varkenshouderij

Nieuws 2 reacties

Wilde zwijnen vallen mensen aan

Twee wilde zwijnen hebben vrijdag 20 oktober in het centrum van de Duitse stad Heide meerdere mensen verwond. Dat meldt Topagrar.

De dieren zijn rond 09.00 uur ’s ochtends voor het eerst gezien in de bebouwde kom. Tijdens hun tocht door de stad hebben ze meerdere mensen aangevallen. De politie spreekt over vier gewonden. Eén van de dieren is door een jager doodgeschoten.

Bankoverval

Dit dier was kort daarvoor een filiaal van een bank binnengegaan. Daar heeft het verschillende bezoekers aangevallen, voor het werd klemgezet door de politie. Eén klant verloor daarbij een stuk van een vinger en de filiaalmanager raakte gewond aan beide benen. Het andere varken is de stad uit gevlucht toen de politie het dier achterna ging.

Laatste reacties

  • 8911077012

    goede zaak dat willem elk jaar naar de Veluwe gaat
    of zou elke week beter zijn

  • koestal

    bar en boos

Of registreer je om te kunnen reageren.