Varkenshouderij

Nieuws

POV zoekt leden dagelijks bestuur

De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) zoekt nieuwe leden voor het dagelijks bestuur (DB).

Het DB maakt onderdeel uit van het landelijk bestuur en heeft een voorbereidende en uitvoerende taak.

Landelijk bestuur

Het landelijk bestuur bestuurt de vereniging en bestaat naast het DB uit de 7 regiovoorzitters. Deze hebben elk twee stemmen in het landelijk bestuur en DB-leden hebben ieder één stem.

Varkenshouders

Volgens de statuten moet twee derde van het dagelijks bestuur uit varkenshouders bestaan. Dat betekent dat er plek is voor twee ‘niet-varkenshouders’ in het DB. De invulling van de functies van voorzitter, vice-voorzitter, secretaris en penningmeester vindt nadien plaats.

Uiterlijk 3 november reageren

De POV nodigt geïnteresseerden uit om een sollicitatie met cv te sturen naar info@pov.nl. Dat kan tot en met 3 november. De sollicitaties worden behandeld door een onafhankelijke vertrouwenscommissie. 9 november vinden de gesprekken met kandidaten plaats. Het functieprofiel is hier te downloaden.

Of registreer je om te kunnen reageren.