Varkenshouderij

Nieuws laatste update:31 aug 2016

Symposium Ondernemen in de varkenshouderij

Boerderij organiseert een symposium in september. Wie zich snel opgeeft maakt kans op een leuke prijs.

Over een maand, 27 september, vindt het Boerderij-symposium Ondernemen in de varkenshouderij plaats. Opgeven voor dit symposium kan tot de dag van het event. Maar varkenshouders die zich voor 1 september aanmelden maken kans op een gratis persoonlijkheidstest van Agrarisch coach Paulien Hogenkamp. Op de dag dat het symposium plaatsheeft, vindt de verloting plaats van 3 gratis persoonlijkheidstesten.

Open houding

Buiten het punt van snel beslissen, heeft deze dag de varkenshouder het nodige te bieden. Deskundigen gaan in op het gezond houden van het bedrijf, onder andere op het gebied van financiën. Maar zeker zo belangrijk is ook de houding van de ondernemer zelf om zijn bedrijf gezond te houden. Open willen staan voor kritiek is een eigenschap die belangrijker wordt, omdat meer in ketens wordt gewerkt. Van zeugenhouders die open staan voor de dialoog kopen handelsbedrijven doorgaans graag de biggen, vertelde Erik Bouwmeester eerder een interview. Bouwmeester werkt voor de handelstak van Tönnies-Fleisch.

Spiegel voorhouden

Agrarisch coaches als Paulien Hogenkamp houden ondernemers een spiegel voor. Dat is erg belangrijk om het bedrijf op een hoger plan te krijgen. Uiteindelijk is het de ondernemer die de beslissingen neemt en het succes van zijn bedrijf bepaalt. Hogenkamp is ook spreker deze dag en er is alle gelegenheid met haar in discussie te gaan.

Geheel verzorgde dag

Met opgeven na 31 augustus is natuurlijk ook niets mis. Iedere varkenshouder die Boerderij-abonnee is heeft gratis toegang tot deze geheel verzorgde dag, inclusief avondeten en drinken. Niet-abonnees die varkenshouder zijn betalen €25 voor deze compleet verzorgde dag.

Of registreer je om te kunnen reageren.