Varkenshouderij

Nieuws

Executieveiling voor zeugenbedrijf in Vethuizen

Maandag 8 september is er een online executieveiling van een zeugenbedrijf in Vethuizen, Gelderland. Het wordt geveild via BOG-Auctions.

Op de website van het veilinghuis staat een serie foto's van het varkensbedrijf. Het bestaat uit een bedrijfswoning, acht varkensstallen en een perceel landbouwgrond. De veiling vindt plaats in opdracht van de hypotheekhouder, de bank.

Veiling nog niet zeker, onderhands bod mogelijk

De veiling wordt begeleid door Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs. Volgens de makelaar worden binnen nu en 14 dagen de laatste dieren van het bedrijf afgevoerd. Het is nog niet helemaal zeker dat het tot een veiling komt. Tot de veiling kan er nog een onderhands bod gedaan worden.

De totale oppervlakte van het bedrijf is 3,9 hectare, er is capaciteit voor 1.459 guste en dragende zeugen, 252 kraamzeugen, 311 opfokzeugen, 5.850 gespeende biggen. Het bedrijf heeft een milieuvergunning voor 1.721 guste en dragende zeugen, 252 kraamzeugen, 311 vleesvarkens, 5.850 gespeende biggen en 6 dekberen.

Bezichtiging varkensbedrijf

Belangstellenden kunnen het bedrijf bezichtigen op donderdag 11 augustus en dinsdag 6 september, van 13.00 tot 15.00 uur.

Executieveiling voor zeugenbedrijf in Vethuizen. - Foto: RBI
Executieveiling voor zeugenbedrijf in Vethuizen. - Foto: RBI

Of registreer je om te kunnen reageren.