Varkenshouderij

Nieuws

Geen doorgang Summerschool 2016

De bijeenkomst Summerschool ‘Varkens houden in 2025’ op het Varkens Innovatie Centrum in Sterksel gaat dit jaar niet door wegens te weinig deelname.

De veertiendaagse bijeenkomst zou met het thema 'nieuwe concepten' studenten in de laatste fase van de studie en young professionals uit het bedrijfsleven bijscholen. Projectleider Peter Jacobs geeft aan dat er vorig jaar achttien deelnemers aan de Summerschool waren; dit jaar bleef het aantal opgaves steken op drie aanmeldingen van alleen studenten.

Potentiële studenten waren er wel op de verschillende hogescholen en universiteiten, geeft Jacobs aan. Ook de werving voor de Summerschool-cursus was gelijk aan vorig jaar. De reden voor de weinige opgaves is ook hem een raadsel.

In het najaar gaan de organiserende partijen van de Summerschool bij elkaar zitten om de bijeenkomst een eventuele nieuwe invulling voor volgend jaar te geven.

Of registreer je om te kunnen reageren.