Varkenshouderij

Nieuws

NVV biedt leden gratis sociale ondersteuning aan

De Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV) biedt zijn leden gratis sociale ondersteuning aan. Aanleiding is de aanhoudende financiële crisis in de varkenshouderij die zijn weerslag heeft op varkenshouders en hun gezinnen.

Paulien Hogenkamp uit Wierden, agrarisch coach, is door de NVV aangesteld als vertrouwenspersoon. Als boerendochter kan zij zich goed inleven in de situatie van varkenshouders en hun gezinnen. Varkenshouders kunnen in de eerste plaats hun hart luchten bij haar. Daarnaast geeft ze advies en ondersteunt ze varkenshouders bij het vinden van een oplossing voor problemen.

De NVV benadrukt dat Hogenkamp onder alle omstandigheden vertrouwelijk met de informatie zal omgaan.

Hogenkamp is exclusief voor NVV-leden bereikbaar op telefoonnummer 06 - 53 98 21 68. Er zijn geen kosten verbonden aan de telefonische adviesgesprekken.

Of registreer je om te kunnen reageren.