Varkenshouderij

Nieuws 7 reacties

Duitse groep wil Straathof ten val brengen

Stuttgart - De Duitse protestgroep Aktion Agrar komt met een handtekeningenactie in het geweer tegen varkenshouder Straathof. Zij eisen van de landbouwministers in de deelstaten waar Straathof bedrijven heeft dat de ondernemer 'ten val wordt gebracht'.

Met de online handtekeningenactie willen ze daarvoor in de burgerij steun zien te krijgen. Ook op de momenteel draaiende Evangelischer Kirchentag in Stuttgart willen ze handtekeningen ophalen.

De actievoerders verwijten Straathof dat de dieren in zijn bedrijven zwaar te lijden zouden hebben en dat hem daarom eerder door een districtsbestuur in Saksen-Anhalt terecht een beroepsverbod is opgelegd. Op de website van Aktion Agrar wordt informatie gegeven over het 'varkensimperium' dat Straathof in Duitsland heeft opgebouwd.

Laatste reacties

 • Hogman1

  En dat dan op de evangelische kerkendag.
  Zijn toch geen moskeeen waar ze steun vragen
  Die hebben uberhaupt niets met varkens
  Dat is wel makkelijk scoren

 • w v gemert


  Dit doet mij denken aan zaken uit het verleden, waaraan ik helemaal niet wil denken. Ik ga eran uit dat ook in Duitsland de wet bepaalt wat er moet gebeuren en niet een actiegroep. Nu een varkenshouder, wat daarna ? voetbalclub (vul zelf maar in)en dat op basis van verzamelde handtekeningen ? BAH  BAH 

 • ohzo

  Schandalig!

 • geen boer

  Duitsland op zijn smalst. Tegen gerichte laster als deze lijkt me de juridische weg vrij eenvoudig.

 • jan4072

  Dit is een nieuwe opweg naar een Christal nacht in Duitsland. Weten allemaal wat er daarna gebeurde met Duitsland en de werled. Dat gun ik zelfs de gewone Duitse burger niet maar dan moeten ze nu wel stelling nemen tegen dit soort groepen.

 • brabantsduitserke

  laag volk

 • wienbemelmans

  waar blijft de politiek ze hebben toch veel van Straathof ontvangen in vorm van belasting enz.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.