Varkenshouderij

Nieuws 1 reactie

'NVV en LDS terecht afgewezen'

Osnabrück- De Nederlandse en Deense varkenshoudersorganisatie NVV en LDS krijgen voor hun protest tegen het embargo op deelname aan de Initiative Tierwohl van de Europese mededingingscommissaris Margrethe Vestager nul op het rekest.

Dat heeft een woordvoerster van de commissaris meegedeeld in een gesprek met de Neue Osnabrücker Zeitung. Van een overtreding van de mededingingsvoorschriften is op dit moment geen sprake. Wel houdt het commissariaat de Initiative Tierwohl onder controle. Bovendien kan ook het Bundeskartellamt desgewenst altijd ingrijpen als de hand wordt gelicht met de voorschriften, aldus de woordvoerster.

Eén reactie

  • evanderpasch1


    pov hoeft het maar te copieren voor nl

Of registreer je om te kunnen reageren.