Varkenshouderij

Nieuws 1734 x bekeken

BigSelfie draait op volle toeren

Vugt - De De BigSelfie-challenge van Egiel Hanenberg loopt op volle toeren. Velen zijn de uitdaging aangegaan en hebben de afgelopen weken een foto van zichzelf met een varken gemaakt en gepost op de speciale Facebookpagina (www.facebook.com/bigselfie).

Deelnemers worden uitgedaagd om mee te doen met een leuke foto en tevens de Big Challenge campagne te sponsoren met minimaal €10. Daarna nomineert de BigSelfie-fotograaf twee anderen om hetzelfde te doen.

Onder de BigSelfie-fotografen zitten bekenden uit de Nederlandse varkenshouderij. Ook NVV-voorzitter Ingrid Jansen en LTO vakgroep-voorzitter Eric Douma hebben een BigSelfie gepost. Ze gingen gezamenlijk met een big op de foto. Ze nomineerden onder andere staatssecretaris Dijksma.

De BigSelfie-actie heeft wereldwijde aandacht. Naast bijdragen uit Nederland hebben mensen uit Duitsland, Noorwegen, Mexico, Chili, Canada, Verenigde Staten en Brazilië een foto gepost en gedoneerd voor Big Challenge. Onderzoeker Egiel Hanenberg van Topigs Norsvin doet op 4 juni 2015 mee aan Big Challenge - Alpe d'Huzes. Met de BigSelfie-actie hoopt hij zo veel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de strijd tegen kanker.

Op de website is meer informatie te vinden.

Of registreer je om te kunnen reageren.