Varkenshouderij

Nieuws 1 reactie

De Groene Weg slacht ruim 80.000 varkens

De verkoop van biologisch varkensvlees is dit jaar sterk gegroeid. Dat schrijft leverancier De Groene Weg in een persbericht.

Bij De Groene Weg zijn dit jaar meer dan 80.000 varkens geslacht en verwerkt. De Groene Weg laat weten dat de vele media-aandacht voor biologisch vlees er mede aan bijdraagt dat de vraag groeit. Hierdoor is de beleving van biologisch vlees bij consumenten goed en stijgt de vraag.

Productie uitbreiden

Bij de vleesverwerker heeft men samen met de varkenshouders een groeitraject uitgestippeld waarlangs de productie zich komende jaren zal uitbreiden en afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Ook wordt biologisch vlees uitgevoerd naar landen als Duitsland, Denemarken en in Zuid-Europa.

Eén reactie

  • kuiken007

    super jongens groeien naar kleiner is de toekomst!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.