Varkenshouderij

Nieuws 1 reactie

Studenten bedenken nieuw vleesconcept

Studenten van de HAS in Den Bosch hebben een nieuw vleesconcept bedacht.

Het gaat om Noribs. Dit zijn botloze spareribs van duurzaam gehouden varkens (Beter Leven twee sterren) die dankzij een speciaal dieet vlees met een notige smaak leveren. Met speciale marinades kan er een extra smaak aan de Noribs toegevoegd worden. Door het vooraf verwijderen van de botten kunnen de mensen ze eten zonder vette handen te krijgen. Het nieuwe vleesconcept valt onder het merk Brabantse Quus. Ook boeren kunnen zelf producten bedenken die in de lijn van Brabantse Quus past. Het project heeft plaats gevonden in opdracht van de provincie Noord-Brabant.

Eén reactie

  • baoluo

    spareribs eten met je handen is juist leuk , gezellig en anders dan gewoon een een stuk vlees eten

Of registreer je om te kunnen reageren.