Varkenshouderij

Nieuws

Veel belangstelling voor 'wroetsessie'

Wageningen – Er is veel belangstelling voor de bijeenkomst Groepshuisvesting vroege dracht, georganiseerd door VarkensNET op 20 oktober. De bijeenkomst is daarom verschoven naar Hotel Nobis in Asten in plaats van VIC Sterksel.

Deze 'wroet'-bijeenkomsten zijn onderdeel van het begeleidingstraject Groepshuisvesting vroege dracht in opdracht van het ministerie van Economische Zaken.

Wageningen UR heeft van staatssecretaris Sharon Dijksma het verzoek gekregen om varkenshouders die problemen kennen met groepshuisvesting tijdens de vroege dracht te begeleiden. VarkensNET organiseert meerdere bijeenkomsten in het land voor varkenshouders, medewerkers en erfbetreders.

Kennis opdoen en ervaring delen

Tijdens de 'Wroeten met VarkensNET: Groepshuisvesting vroege dracht' kunnen varkenshouders (nieuwe) kennis opdoen en hun ervaringen delen met collega's en experts. De laatste bijeenkomst voor varkenshouders is op 20 oktober, voor erfbetreders is er nog een bijeenkomst op 28 oktober in Wijchen. Aanmelden hiervoor kan nog via de website van VarkensNET.

Of registreer je om te kunnen reageren.