Varkenshouderij

Nieuws

Varkens KI Nederland naar twee distributiecentra

Vught - Varkens KI Nederland gaat werken met één distributiecentrum voor Zuid-Nederland, in Veghel. De distributiecentra in Helden en Vught sluiten deze maand.

Dat vertelt directeur Jean-Marie van Oort in een interview met Boerderij. Het distributiecentrum voor Noord-Nederland zit in Vaassen, voorheen was dat Deventer. Vaassen ligt net als Veghel aan de autosnelweg A50. Mocht een klant in het zuiden sperma willen hebben van een beer die in Noord-Nederland staat, is dat daar snel te krijgen. Omgekeerd geldt hetzelfde. Rondom de twee distributiecentra heeft Varkens KI Nederland zes berenstations. In tegenstelling tot eerdere reorganisatieplannen van Varkens KI Nederland blijft het station in Hein open.

Lees het interview met Jean-Marie van Oort deze week in weekblad Boerderij

Of registreer je om te kunnen reageren.